fbpx

EES Fri ved fod online kursus

Det vildeste fri ved fod kursus!

EES fri ved fod online kursus tager afsæt i vores faglige og praktiske baggrund, vores nøje udvalgte uddannelser og kurser, hvordan vi selv træner vores hunde, vores tilgang, nyeste forskning, samt “know how” på træningsbanen, som man ikke kan læse sig til. 

Kurset forudsætter at din hund har drive og er motiveret! Hvis du oplever udfordringer med dette, anbefaler vi du først ser vores kursus om drive og motivation! Klik her:

Dette kursus kommer i starten af 2024!

Fri-ved-fod

EES fri ved fod online kursus

Vi har sammensat et fri ved fod online kursus, til dig som “vil noget mere” med din hundetræning, men måske ikke har mulighed for at træne hos os, eller til dig som allerede træner hos os, og som ønsker at have konkrete videoer imellem dine træninger. Her er online kurser en stor fordel. På dette online kursus arbejder vi udelukkende med at få den perfekte fri ved fod. Vi har langt fra fokus på placering, men har i stedet fokus på hundens initiativ og engagement, motivation, intensitet og glæde, sam-regulering og ikke mindst attituden hos både hund og fører.

Vi er yderst detalje orienteret (måske lidt nørdede), og vi arbejder med de helt små – oftest usynlige – ting mellem hund og fører. For det er de ting, der tager vores fri-ved-fod til et højere niveau, og skaber et resultat der holder.

Oplever du udfordringer med at din hund “tjekker ud” eller generelt mangler motivation?

Så skal du starte her:

Vigtig info:

Dette er et fri ved fod kursus! Vi arbejder ikke målrettet med drive og motivation hos hunden! Har du udfordringer med manglende motivation, se vores kursus her:

Vores EES Fri ved fod online kurses indeholder bla:

 • Forskellige hunde på forskellige niveauer
 • Forskellige hundeførere på forskellige niveauer 
 • Følger opstarten af fri ved fod hos en 1,5 år gammel labrador
 • Fundament og mindset
 • Kommunikation
 • Samspil og samhørighed
 • Udvikling af kompetencer
 • Neuroplasticitet og indlæring
 • Spejling og følelsesmæssig intelligens
 • Belønning og forstærkning
 • Følelsesmæssig forstærkning
 • Kropsbevidsthed hos føreren – teknik uden hund
 • Selv- og samregulering
 • Gængse momenter som temposkift, vendinger mv.
 • Stabilitet og vedligehold
 • og meget meget mere…

OBS! Kurset henvender sig til dig som allerede har opbygget en arbejdsglad og topmotiveret hund. Hvis du oplever udfordringer med at hunden “tjekker ud” eller er svær at motivere, skal du starte med at se “Drive og motivation” online kurset, som du finder lige her.

online kurser hundetræning EES eifer elite sport hundetræner

 

Hvilke hunde trænes på vores EES fri ved fod online kursus?

Kurset indeholder videoer med forskellige hunde, og forskellige hundeførere, på forskellige niveauer, med forskellige udfordringer. Derudover følger du også opstarten af fri ved fod, hos en 1,5 år gammel labrador som kun har trænet på et hvalpehold som lille.

Dette har vi valgt, fordi du måske kan genkende en af de udfordringer, og her vil få konkrete værktøjer til at arbejde med den. 

Alle hunde er forskellige, og derfor ønsker vi at favne så bredt som muligt, for at kunne give dig de bedste forudsætninger.

online kurser hundetræning schæferhunde træning schæfer
online kurser hundetræning schæfer lydighedstræning hundefører politi

Hvad skal du vælge?

EES Fri ved fod online kursus eller personlig træning hos os?

Det er væsentligt at have så mange perspektiver på hundeføreren og hundens udvikling som muligt. Vi arbejder derfor altid med den hele hundefører og den hele hund. Både krop, sind og sjæl i dets kultur og natur. Vi inddrager altså den kropslige, psykiske, sociale og ydre fysiske dimension af både hund og fører.
Dette kan vi selvfølgelig ikke gøre i vores online kurser.

Derfor er vores online kurser udviklet til dig som af forskellige årsager (personlige årsager, afstandsudfordringer eller lign.), ikke kan træne hos os face-to-face. 
Derudover er kurserne udviklet til dig, som allerede træner hos os, og ønsker at have konkrete videoer mellem dine træninger.

Praktisk info:

Vores Fri ved fod online kursus er bygget op, så du både får den teoretiske viden, og den praktiske viden. 

Kurset indeholder lektioner, og er bygget op således du opnår den maksimale læring, og bliver holdt i hånden hele vejen igennem forløbet. 
Derfor er det også vigtigt at du IKKE springer nogle videoer over, da alting er meget nøje sammensat i vores online kursus!

EES online kurser hundetræning lydighedstræning hund øvelser
online kurser hundetræning schæfer lydighedstræning hund øvelser

EES online kurser hundetræning

 

Fri-ved-fod kurset offentliggøres i starten af 2024.

Har du fået lyst til noget mere?

Billeder er taget af Heidi Glisborg, find hende her: www.glisborg.dk