Handelsbetingelser

Disse vilkår og handelsbetingelser gør sig gældende ved køb hos Eifer Elite Sport (Tidl. godfamiliehund) (“Tjenesteudbyder”) og via dennes hjemmeside, køb af træning, adfærdsbehandling, uddannelse, kursus, foredrag eller online service.

Eifer Elite Sport handelsbetingelser (tidl. godfamiliehund).

Virksomheden er 100% ejet af Nikoline Kitsja Andersen.

Generelle handelsbetingelser for køb af adfærdsbehandling, hundetræning, foredrag og kurser hos eifer elite sport, (tidl. Godfamiliehund og Nordjyllands hundeakademi)

Markedsføring: 

Ved køb af ydelser foretaget efter d. 1/10-22 (herunder træning, kurser, adfærdsbehandling, pensionsophold eller træningsophold) accepterer man at blive brugt i virksomhedens markedsføring. Dette gælder både opslag af kundens konkurrence resultater, billeder, videoer o.l. 
Ønskes dette ikke, er det ikke muligt at købe ydelser i virksomheden.

Har man personlige udfordringer ifbm. billeder/videoer, som gør man ikke ønsker dette, skal der laves en skriftlig aftale om dette inden køb af ydelse. Vi garanterer ikke dette er muligt, men er åbne for dialog. 

Afbud:

 • Afbud til træning skal ske inden 48 timer før den pågældende træning og skal selv gøres inde på kalenderen.

 • Aflyses træningen af Michael Eifer eller Nikoline Andersen vil dit klip eller betaling ikke gå tabt og vil blive tilbageført eller refunderet.

Ændring af træningsplads:

 • Vi forbeholder os retten til at ændre adressen på træningspladsen, hvis dette findes nødvendigt. Dette udløser ikke refundering af købt klippekort, træning, adfærdsbehandling, forløb mv. 

Betaling:

 • Alle ydelser bliver faktureret gennem eifer elite sport.

 • Det er ikke muligt at aftale afdragsordninger for betaling. KUN ved køb af uddannelsesforløbet.

 • Køb af klippekort FØR 1/10-22 har en udløbsdato på 2 år. Klippekort købt efter 1/10-22 har en udløbsdato på 1 år.

Refundering:

 • Afbryder brugeren forløbet, bliver betalingen ikke refunderet. 

 • Ønsker brugeren ikke at bruge sine resterende klip på klippekortet, eller sin opfølgningsaftale på adfærdsbehandling, bliver dette ikke refunderet.
 • Ydelser købt gennem Eifer Elite Sport kan ikke sælges, gives eller på anden måde overdrages til andre personer eller virksomheder. Det er 100% personligt og kan kun bruges af den person som har foretaget købet. 

Forløb:

 • Forløb som varer en bestemt periode som fx “hvalpepakken” strækker sig kun over den købte periode.

 • Købte klippekort, træninger, adfærdsbehandlinger, kurser, foredrag mv. må ikke benyttes til videresalg, bortgives, eller deles med venner, famille eller lign.

 • Det er muligt at ringe eller sende en sms eller mail. Vi bestræber os på svare indenfor 24 timer i hverdagen. Vi besvarer ikke henvendelser i weekenden eller ferier.

Skader/allergier:

 • Det påkræves, at brugeren oplyser omkring tidligere eller nuværende skader, samt andre relevante sygdomme, gener eller allergier hos hunden.

 • Alt træning foregår på eget ansvar.

 • Til fysiske træninger, kurser mv. kræver vi at du har en udvidet ansvarsforsikring på din hund.

Fortrydelsesret

Ved køb af kursus eller event er tilmelding bindende og der gives ikke penge retur ved afbud. Uanset årsag. Ved køb af klippekort, træninger, adfærdsbehandlinger, forløb, kurser, eller foredrag Eifer Elite Sport gives der 14 dages lovpligtig fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder, indtil ydelsen tages i brug. Fortrydelsesretten bortfalder i det øjeblik, du har din første træning, adfærdskonsultation, kursus, foredrag mv. Fortrydelsesretten borfalder også, hvis du har booket træning, men ikke afmeldt senest 48 timer forinden via. kalenderen. Skulle kalenderen ikke virke, skal du skrive eller ringe på 22441610, og beskeden skal være os i hænde senest 48 timer inden træningen.  

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du inden fortrydelsesfristen udløber, og inden du tager din træning i brug, meddele dette på mail til info@eiferelitesport.dk. Fortrydelsesretten regnes fra den dato aftalen er indgået, det vil sige ved modtagelsen af ordrebekræftelsen, og udløber 14 dage herefter.

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten bedes du udfylde standardformularen nedenfor:

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min aftale om køb af (*) 
bestilt den (*) 
Forbrugerens navn (*) 
Forbrugerens adresse (*)

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse.’

Ved køb af træning, klippekort, adfærdsbehandling, kursus eller foredrag, accepterer du automatisk disse handelsbetingelser og vilkår.

Hund i træning (tilbydes ikke længere):

Hunden skal have udvidet ansvarsforsikring. Hvis hunden ikke er sygeforsikret, står ejer for at dække udgifter hertil. Vi forbeholder os retten til at tilkalde dyrlægen hvis vi vurderer det nødvendigt, også selvom vi ikke kan få fat i ejer. 

Nedlukning af landet

Ved tilfælde af en nedlukning af erhvervslivet (som fx set under corona), ydes der ingen garanti for købte klippekort, træninger, adfærdsbehandlinger, foredrag eller kurser. 

Generelle handelsbetingelser for vores online hundetræning

Eifer Elite Sport tilbyder  eabonnementsbaseret online tjeneste. Vores vilkår er gældende mellem den enkelte bruger og eifer elite sport. Kun personer over 18 år kan tegne et abonnement.

Disse handelsbetingelser udgør  den aftale, der gør sig gældende mellem brugeren og eifer elite sport.

For at få adgang til Tjenesten, skal brugeren læse og acceptere disse handelsbetingelserne. 

Ydelser

Tjenesten giver brugeren adgang til en lukket medlemsside.

Adgang til tjenesten

Brugeren skal for at få adgang til Tjenesten registrere sig med en brugerkonto på hjemmesiden. Under vores privatlivspolitik kan du læse mere om, hvordan vi behandler personlige oplysninger.

Registrering og adgang

Brugeren er selv ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort, eller mobilepay oplysninger.

Ved registrering/tilmelding skal brugeren angive et brugernavn og et password. Disse er personlige og må ikke bruges af andre, medmindre andet er blevet anført. 

Brugeren er selv ansvarlig for al brug af sin brugerkonto. 
Hvis brugeren får mistanke om ulovlig brug af sine login-oplysninger, skal brugeren omgående underrette os hos eifer elite sport samt ændre sit password.

Brugeren må ikke videresælge, overføre eller videregive materiale fra tjenesten. Eifer Elite Sport har ret til at rette erstatningskrav, hvis brugeren udfører sådanne handlinger, og det eventuelt kan medføre et tab for virksomheden.

Som bruger af tjenesten accepterer du, at Tjenestens tilgængelighed kan blive påvirket af eksempelvis overbelastning af hjemmesiden, internettet eller af andre netværkssvigt eller -fejl samt at eifer elite sport ikke er ansvarlig for eventuelle begrænsninger i brugen af tjenesten forårsaget af overbelastning, problemer, svigt eller fejl.

Gebyrer og Betaling

Gebyrer for brug af tjenesten skal betales i henhold til den til den enhver tid gældende prisliste, der er oplyst på hjemmesiden. Betaling for abonnementet sker forud hver måned.

Brugeren skal udføre betalingen for abonnementet via de af eifer elite sport tilbudte betalingsmidler. Brugeren forpligter sig til selv at underskrive de nødvendige dokumenter, og til ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelige via det valgte betalingsmiddel.

eifer elite sport modtager online betalinger.

Betalingen bliver først trukket på din konto, når du har fået adgang til Tjenesten.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. Alle købsaftaler, ordrebekræftelser mv. indgås på dansk og der afregnes ligeledes i danske kroner (DKK)

eifer elite sport benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder, din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

eifer elite sport’s egen hjemmeside bruger også kryptering med SSL protokol.

Betalinger refunderes ikke, og der ydes heller ikke refusion for delvist brugte perioder. 

Tilpasninger eller ændringer

eifer elite sport forbeholder sig retten til at ændre gebyret og andre betingelser for tjenesten. Ændringen meddeles til brugeren senest 30 dage, inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er brugeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis Brugeren ikke opsiger abonnementet, før ændringen træder i kraft, skal det betragtes som en accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for brugeren, gælder med det samme uden opsigelsesret for brugeren.

Pengene trækkes, fra evt. benyttet betalingskort eller mobilepay, når din service bestilles.

Brugeren har INGEN returret, fortrydelsesret eller garanti på ydelser/tjenester.

Vær opmærksom på, at brugeren ved køb af vores service og ydelser IKKE har fortrydelsesret, selvom brugeren handler på nettet.

Automatisk abonnementsfornyelse

Abonnementet på tjenesten bliver automatisk fornyet, og eifer elite sport fortsætter med at trække abonnementsprisen per måned fra det aftalte betalingsmiddel, indtil abonnementet opsiges.

Opsigelse af abonnement

Opsigelse af abonnement gælder for måneden man opsiger, samt løbende måned.

Opsigelse skal foregå skriftligt, eller under “min konto”. Brugeren står selv for at gemme kvittering på dette, i tilfælde af fejl på hjemmeside, som gør at eifer elite sport skal kunne se en kvittering på opsigelsen. 

Hvis du opsiger dit abonnement, vil du fortsat have adgang til tjenesten, frem til abonnementet udløber. 

eifer elite sport kan til hver en tid og uden varsel opsige dit abonnement i tilfælde af, at ét eller flere af følgende punkter ikke bliver overholdt:

 • Hvis du i den lukkede facebookgruppe vejleder imod eifer elite sports principper.
 • Hvis du uden forudindgået aftale med Nikoline Kitsja Andersen (ejer af www.eiferelitesport.dk) laver nogen som helst form for reklame i den lukkede facebookgruppe  medlemsside.
 • Taler dårligt om eifer elite sport, uden at have forsøgt at kommunikere med eifer elite sport herom først. Der skal kunne fremvises dokumentation for dette.

Fortrydelsesret

Ved køb af medlemskab på eiferelitesport.dk gives der 14 dages lovpligtig fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder, indtil tjenesten tages i brug. Fortrydelsesretten bortfalder i det øjeblik, du logger ind på din brugerkonto første gang.

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du inden fortrydelsesfristen udløber, og inden du tager abonnementet i brug, meddele dette på mail til info@eiferelitesport.dk. Fortrydelsesretten regnes fra den dato aftalen er indgået, det vil sige ved modtagelsen af ordrebekræftelsen, og udløber 14 dage herefter.

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten bedes du udfylde standardformularen nedenfor:

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min aftale om køb af (*) 
bestilt den (*) 
Forbrugerens navn (*) 
Forbrugerens adresse (*)

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse.

CVR: 41010991

 

Generelle handelsbetingelser for køb og tilmelding til vores hundetræner uddannelse

Der tages forbehold for ændringer og trykfejl. 

Tilmelding

Pladsen på uddannelsen er først din, når vi har modtaget indbetaling af depositum.
Herefter er din tilmelding økonomisk bindende, da du optager en plads fra en anden. Ved betaling af depositum (eller dele heraf) er din tilmelding bindende og depositummet refunderes altså ikke.

Du har ikke krav på tilbagebetaling af betalt depositum eller uddannelsesgebyr, hvis du ikke kan deltage eller færdiggøre uddannelsen. Heller ikke i tilfælde af din hund bliver syg, eller du af andre grunde må afbryde uddannelsesforløbet. Pladsen må ikke gives væk eller sælges til en anden, uden samtykke fra os først. Vi forbeholder os retten til at sige nej, da vi ikke vil have “hvem som helst” på uddannelsen. 

Du skal overholde din betalingsaftale for at forblive kursist på uddannelsen. Vi accepterer 3 hverdages forsinkelse på en betaling. Hvis dette overskrides, vil du ikke længere kunne deltage på den resterende del af uddannelsen, og restbeløbet vil være til forfald.

Vælger du at forlade uddannelsen undervejs i forløbet, skal du stadig betale det fulde beløb for hele uddannelsen.
Du kan ikke skifte hold, uden at skulle betale for et nyt forløb.

Hele uddannelsen skal være betalt før du kan gå op til din eksamen og modtage din certificering og dit eksamensbevis.

FACEBOOKGRUPPE: På uddannelsen kommunikerer vi igennem en lukket facebookgruppe og det er et krav at du deltager aktivt i gruppen.

Aflysning
I tilfælde af at vi må aflyse uddannelsen, vil det fulde indbetalte beløb selvfølgelig blive tilbageført. Skulle vi være nødsaget til at afbryde en igangværende uddannelse, vil kursisterne enten blive tilbudt et nyt forløb, eller få refunderet det resterende beløb. 

Aflysning af undervisning
Ved sygdom forbeholder vi os retten til at aflyse undervisning, og tilbyde en alternativ dato. Dette vil vi dog gøre alt for at undgå. Ved sygdom eller aflysning fra ekstern underviser, vil vi tilbyde en erstatnings weekend, eller erstatte underviseren med en anden ekstern underviser.

Vi forbeholder os retten til at udskifte en eller flere af de eksterne undervisere, såfremt dette findes nødvendigt eller vi får et tilbud om en bedre underviser. 

Bortvisning fra uddannelsen:
Hos Eifer Elite Sport vægter vi HØJT at der er en god tone. Vi ønsker IKKE at bidrage til den kultur og stemning som hersker i hundeverdenen flere steder. Skulle kursisten derfor opføre sig bedrevidende, nedladende eller på anden måde bidrage til en dårlig stemning og kultur på uddannelsen og i facebook gruppen, forbeholder vi os retten til at bortvise kursisten fra uddannelsen. Kursisten vil modtage én skriftlig advarsel, og ophører den dårlige adfærd ikke fra d.d., forbeholder vi os retten til at bortvise kursisten. Kursisten vil IKKE få refunderet betalingen. Dog ophører al fremadrettet betaling samme dag som kursisten bortvises.

Kursisten kan også bortvises i tilfælde af (ud fra vores vurdering) uetisk behandling af sin hund.

Tavshedspligt

Ved opstart på uddannelsen, bedes kursisten underskrive tavshedspligt. Dette gøres af hensyn til vores kursister, da det kan være meget sårbart at være i en selvudviklingsproces, og måske have svært ved nogle ting. Derfor agerer vi efter princippet ”hvad der sker på uddannelsen, bliver på uddannelsen”. Dette er udelukkende for at passe på vores kursister, så de ikke skal opleve pludselig at opdage, at der bliver talt om dem ude på klubberne eller lign.

Fortrydelsesret
Ved tilmelding af vores uddannelse frasiger du din fortrydelsesret, ud over den lovmæssige fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved tilmelding til uddannelsen, og udløber 14 dage herefter. Har du fx afgivet bestilling onsdag den 1., har du således frist til og med den 15 til skriftligt at opsige din tilmelding. Hvis fristen udløber på en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag kan du vente til den følgende hverdag med at udnytte fortrydelsesretten.

Fortrydelsesretten er overholdt, når du sender din skriftlige meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet. Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du sende en mail til info@eiferelitesport.dk og følgende informationer:

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten bedes du udfylde standardformularen nedenfor:

“Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min aftale om køb af (*) 
bestilt den (*) 
Forbrugerens navn (*) 
Forbrugerens adresse (*)”

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse.’

Eifer Elite Sport refunderer alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder hvis ovenstående er overholdt.

hundetræning handelsbetingelser eifer elite sport
hundetræning handelsbetingelser eifer elite sport

Handelsbetingelser Eifer Elite Sport

Billederne på hjemmesiden er taget af Heidi Glisborg. Se mere på www.glisborg.dk