fbpx

EES online kurser hundetræning

Her finder du vores EES online kurser i hundetræning.

Kurserne tager afsæt i vores faglige og praktiske baggrund, vores nøje udvalgte uddannelser og kurser, hvordan vi selv træner vores hunde, vores tilgang, nyeste forskning, samt “know how” på træningsbanen, som man ikke kan læse sig til. 

Som du vil opdage, arbejder vi meget anderledes end nogen anden hundetræner du kan finde i Danmark, og vi glæder os til at dele vores viden og erfaring med dig.

Vil du noget mere?

EES online kurser hundetræning

Det er her du starter! Lær hvordan du bygger en arbejdsglad og topmotiveret hund! Hele fundamentet i din træning, handler om at have en motiveret hund. Vi har fokus på indre motivation og følelsesmæssig forstærkning!

Pris kommer

Drømmer du om at få en flot fri ved fod? På dette kursus følger du bla. en 1,5 år gammel labrador i dens opstart af fri ved fod, samt mange andre hunde og hundefører med forskellige udfordringer. Et helt unikt kursus!

Pris kommer

et stabilt slip online kursus

Dette kursus kommer snart

 

 

 

Pris kommer

EES online kurser indenfor hundetræning er for dig som....

For dig der mangler motivation hos hunden under din træning, hvilket resulterer i en hund som “tjekker ud” og ikke har fokus

For dig der har problemer med præcisionen i fri ved fod, og oplever en hund som går for langt foran eller bagved eller har for stor afstand til benet

For dig der mangler følelsen af samhørighed, kontakt og generelt følelsesmæssigt samspil mellem dig og din hund

For dig der ønsker at få ny selvindsigt som hundefører, og lære hvordan du kan forbedre dig, så du kan forbedre din hund

Hvad skal du vælge?

EES personlig hundetræning eller EES online kurser i hundetræning?

Det er væsentligt at have så mange perspektiver på hundeføreren og hundens udvikling som muligt. Vi arbejder derfor altid med den hele hundefører og den hele hund. Både krop, sind og sjæl i dets kultur og natur. Vi inddrager altså den kropslige, psykiske, sociale og ydre fysiske dimension af både hund og fører.
Dette kan vi selvfølgelig ikke gøre i vores online kurser.

Derfor er vores online kurser udviklet til dig som af forskellige årsager (personlige årsager, afstandsudfordringer eller lign.), ikke kan træne hos os face-to-face. 
Derudover er kurserne også udviklet til dig, som allerede træner hos os, og ønsker at have konkrete videoer mellem dine træninger.

ees online kurser hundetræning

Instruktørerne på online kurserne:

Nikoline Kitsja Andersen

Nikoline er uddannet indenfor psykologiens verden (psykoterapi og flere andre terapiformer), og er hundeinstruktør med speciale i kommunikation og relations arbejde.

Hun arbejder som udgangspunkt med den usynlige kemi, der har afsæt i det følelsesmæssige samspil mellem hund og fører.

Nikoline’s store styrke er kompetenceudvikling hos hundeføreren, hvor Nikoline igennem faglig og personlig indsigt, processer og en terapeutisk tilgang kan kigge ind i blandt andet præstationsangst, stress, konkurrencenerver, regulering m.m. 

Når man har oplevet at arbejde med Nikoline bag roret, så kan man ikke benægte at hun kommer helt i dybden og hjælper med at få bygget en bro mellem det bevidste og ubevidste og bidrager til hundeførerens personlige vækst.

“Følelser smitter, og derfor skal vi som hundeførere være ekstremt bevidste om vores egne følelser og hvordan de kommer til udtryk.”

Michael Eifer

ees online kurser hundetræning

Michael har udmærket sig, gennem hans mange flotte resultater indenfor hundesporten. Nogle af Michael’s titler i hundesporten:

-Verdensmester FMBB Obedience 1
-Danmarksmester DcH
-Danmarksmester SBH KL. 1
-Danmarksmester DKK KL. 1
-Nordjysk mester DcH
-Kredsmester DcH Kreds1
-Klubmester DcH Dronninglund

Derudover er Michaels tilgang til forsvarsarbejde er unik, fordi han arbejder med instinkterne, fremfor imod dem. Han er oplært igennem flere år af Ole Moselund som i mange år har været en legende indenfor brugshundearbejdet.

“Det handler ikke bare om at aktivere det rette instinkt til opgaven. – Det handler også om at udvikle hundens selvtillid, vilje og mod.”

Har du fået lyst til noget mere?

Billeder er taget af Heidi Glisborg, find hende her: www.glisborg.dk