fbpx

Profil - Instruktør Michael

Mit navn er Michael, jeg er 44 år, og bruger det meste af min fritid sammen med min kæreste, vores 3 sammenbragte børn, og mine 3 dejlige hunde. 
Til daglig arbejder jeg som socialpædagog, hvilket jeg brænder rigtig meget for. Min største passion må siges at være hundesporten, hvor jeg har været aktiv siden 1994. Jeg har sidenhen vundet adskillige konkurrencer, blevet Danmarksmester flere gange bla. i SBH, DKK og DCH, og hev sidst en VM-titel hjem i 2019. Min daværende konkurrencehund er nu pensioneret, så jeg glæder mig derfor til at komme ud på konkurrence banerne igen, med nyeste skud på stammen. 
Udover hundesport, nyder jeg at tage på fisketur med min kæreste, eller lave noget fælles med børnene. 

Jeg elsker at tilegne mig ny viden, og efteruddanner mig løbende gennem udvalgte kurser, så jeg løbende erhverver mig ny viden indenfor emner som psykologi, biologi, filosofi og etologi. Disse faggrupper er i højsædet, når det handler om at træne hund på topniveau. Her er det absolut ikke nok, blot at lære om hundens adfærd. Det handler om samspillet mellem hund og fører, og vores egne evne til at regulere i vores eget nervesystem. 

I min optik handler hundetræning om at lære sig selv at kende, så man kan bruge sig selv i det altafgørende samspil mellem hund og fører.