fbpx

Profil - Instruktør Nikoline

 

Jeg hedder Nikoline og er bosat i Vodskov i Nordjylland. Jeg har 2 fantastiske piger, en bonusdatter, en skøn kæreste og 3 unikke hunde. I min fritid (når jeg husker at have fritid) nyder jeg at lave god mad, dyrke yoga, eller tage på en fisketur. Det meste af min fritid går med hundetræning og aktiviteter med børnene.

Mit privat- og arbejdsliv er tæt forbundet, fordi jeg netop beskæftiger mig med det jeg elsker. Både gennem hundeskolen, og gennem mit terapeutiske virke.

Jeg har som de fleste andre prøvet forskellige ting i mit liv, men min helt store passion ligger indenfor psykologien, pædagogikken og filosofien. Jeg er psykoterapeutisk uddannet, og har sidenhen taget en masse efteruddannelser indenfor det psykologiske område. Det er netop grundet til at jeg – efter sigende – er god til at undervise, forstå adfærd, og formidle min viden indenfor hundeadfærd- og træning (som jeg også har en pokkers masse kurser og uddannelser indenfor). Som du nok kan regne ud, er jeg typen der konstant videreuddanner mig, for jeg kan simpelthen ikke få nok af viden.

Jeg brænder for relationer, og alt det de indebærer. Jeg har stort fokus på at møde hund og hundefører der hvor de er, og forstå hvad deres fælles adfærd og følelsesmæssige tilstand er et udtryk for.

Jeg har et stort hjerte, og en dyb ambition om at skabe et tillidsfuldt og konstruktivt samarbejde mellem hund og fører.

Derudover er jeg som menneske stolt over at have skabt et trygt træningsmiljø, hvor hundeførere bygger hinanden, støtter hinanden og passer på hinanden, i en ellers meget sårbar position.